Setmana del llibre en català a Ciutat: demà comença

Així explica el Diario de Mallorca el que serà la 33a Setmana del llibre en català a Palma, i així l’explica el diari Última Hora. Ahir es va fer la roda de premsa de presentació. Parlaren els representants institucionals. Hi érem alguns dels nou autors i autores de Mallorca que hem col.laborat en la campanya de promoció desplegada pel Gremi de Llibreters i realitzada per l’agència de comunicació Taempus: Miquel Àngel Lladó, Joana Pastor, Llucia Ramis, Miquel Mas Fiol, Clara Fiol, Sebastià Portell, Aina Salvà, Pep Toni Bauçà i jo mateix. Les nostres cares han aparegut en cartells, en el programa d’actes de la setmana, en una borsa de roba, i hem explicat per què escrivim en català en uns breus videos, píndoles audiovisuals escampades per les xarxes socials. Sempre sota el lema: La llengua que ens uneix. Sí, uneix les Illes, la Catalunya continental, el País Valencià, Andorra, i alguna clapeta més menuda encara del mapa europeu. Els Països Catalans.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.