Recordatori i comiat al darrer excursionista clàssic mallorquí

En l’enllaç següent (premeu aquí) podreu trobar el que publica el periòdic digital Foravila Verd sobre el veteraníssim excursionista En Josep Canals i Gomila (1922-2022), que morí el passat dia 30 d’agost entre el commogut agombolament de la seva família. La seva filla, na Catalina Canals Amer, em va fer l’honor de comanar-me un breu parlament per glosar l’excursionista (i l’amic) a l’acabament de la missa de comiat celebrada a l’esglèsia de Sant Felip Neri de Ciutat. Ho vaig fer amb molt de gust, i amb un gran agraïment per la confiança. El seu nét, En Marc Vidal Canals, va llegir un text d’En Pep, que també es publica, en el qual aquest home enamorat de la nostra muntanya expressava per darrera vegada la seva intrencable passió per la naturalesa i les muntanyes de Mallorca.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.