Catalangate

Qui pot tenir prevencions de què l’extrema dreta governi a “España, España, España“? A què ve tanta d’hipocresia? Aquesta opció política ja estava dins la dreta -i dins part del PSOE. En el cor. I és en el substrat ideològic de la més gran part de la societat “española de bien“. Tot val contra els “enemigos de España“. Des de sempre. PP, Cs i part del PSOE han usat i escampat els mateixos missatges que l’extrema dreta. Han usat els mateixos mètodes. I els opinadors de la Cort. I una grandíssima part dels intel.lectuals “españoles, españoles, españoles“, que es consideren “patriotas“, però, no nacionalistes… Quina panada! “Constitucionalistas“, diuen. I han furtat el sentit de la Constitució. No ens enganem. L’extrema dreta ja és a les estructures de l’Estat. Ben arrelada. En totes. Les profundes i les visibles. No se n’amaguen. Tot està justificat en la defensa de “esta gran nación, la más antígua de Europa“.  Amb toga, amb tricorni, amb porra o amb ploma o amb tauleta o amb xequera o amb silencis. I validades des de fa temps pel discurs del rei: “¡A por ellos!“. I sempre, la covardia, la conspiració, el frau de llei, la prepotència: “Con dos cojones, coño!“.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.