Nou llibre!!!

Sí. Un nou llibre, un nou treball publicat, una nova il.lusió que es fa realitat. Després de molts d’anys de feina, de moltes lectures, de moltes revisions i, sobretot, després d’una grandíssima escapçada, d’altra banda ben necessària, vet aquí que la Nova Editorial Moll, gràcies a l’interés del seu editor Tomeu Canyelles, acaba de publicar Memòria de camins, el meu nou llibre. És el nombre 169 de la veterana, clàssica, iniciàtica, col.lecció Les illes d’or. I aquest és el moment de donar les gràcies a tots els qui han fet possible l’edició, que resulta modesta, però agradosa, amable i atractiva. Primer, a en Tomeu, és clar: em va fer uns suggeriments que han millorat el text. De veres. Després, a tot el personal d’editorial i impremta que hagi intervengut en el procés de l’edició; molt especialment, a na Caterina Janer, la correctora, amb qui vaig fer feina molt a gust. Un deu al fotògraf que il.lustra la portada i la contraportada: David Álvarez Dubut, “Dubi”. I un altre a la dissenyadora de la coberta de la col.lecció, na Teresa Hita García, que en aquest cas ha tengut la generosa col.laboració d’en Toni Bauzà, un molt bon dissenyador gràfic. Amb aquest text, seguesc amb el meu projecte personal de deixar alguna cosa escrita de la meva afició a l’excursionisme i al muntanyisme. No només per pur egocentrisme o per vanitat. També, perquè crec que feia falta disposar d’una biblioteca pròpia sobre el tema a Mallorca. N’hi havia (Torres i Xibillé, Pere Llofriu…). En faltaven. Se’n van fent (Vallcaneras, Sunyer…). Encara vull fer-hi una o dues aportacions més. Però, d’això ja en parlaré en alguna entrada futura. Seguiré informant.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.