Ninotaires

Veig a la televisió un documental sobre la ninotaire (ninotaira?) Pilarín Bayés, una institució en la il.lustració del llibre infantil a Catalunya, als Països Catalans, i arreu. I això em fa pensar que dec un record, un reconeixement, un homenatge als/i a les ninotaires que han il.lustrat llibres meus. D’alguns en tenc un original! I consider aquests originals un gran tresor: tots i cadascun d’ells. M’acompanyen. No puc estendre’m massa. Admir la feina dels illustradors, els tenc enveja. Gràcies, ninotaires! Faig aquesta entrada per escriure’n la relació, i esper no oblidar-ne cap: Vicenç Sastre, Biel Bonnín, Pere Joan, Mercè Arànega, Francesc Maria Infante, Xosé Cobas, Maria Teresa Cáceres, Mireia Coll, Pep Muñoz “Vasco”, Jaume Roma, Aina Bonner, Montse Tobella, Ismael Balanyà, Mabel Piérola, Javier Serrano, Alícia Cañas, Valentí Gubianas, Macsolís, Montse Pla, Pablo Auladell, Javier Andrada, Andrew Pinder, Ferran Terol… Hagin fet només la portada i/o, també, les il.lustracions de l’interior del llibre, els estic molt, molt, molt agraït. Era just anomenar-los aquí. Ho faig amb gust.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.